Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Hjemmelevering

73 44 22 20

 

 

       

DIBS - Payments made easy
28 træffere
Sorter efter:

Dyner og puder

Hos Linea finder du både dyner og puder i en række forskellige modeller og materialer. Uanset om du ønsker en dyne, der er varm og behagelig, tynd og kølig eller noget midt imellem, finder du dette i sortimentet blandt meget andet. Du finder også puder i forskellige størrelser og også fyldningsgrad alt efter om du ønsker en lav, medium eller høj pude at sove på. Når du har sovet godt med dejlige dyner og puder, kan du så rede sengen med vores dejlige sengetæpper. Ønsker du at anskaffe dig nyt sengetøj, finder du også et stort udvalg af sengetøj.

Bestil sikkert og nemt online hos Linea.

 

At vælge den rigtige dyne

Der er forskellige dyner at vælge mellem alt efter om du er frossen pind, varm eller skifter mellem varm og kold i løbet af natten. Hvis du nemt fryser, kan det være godt at vælge en varm dyne med ekstra fyld, der holder dig varm. Hvis du derimod er varm og let sveder, er en kølig dyne som regel den bedre mulighed at vælge. Er du varm og kold, er der også en dyne med medium fyld.

 

At vælge den rigtige pude

En god pude øger betingelserne for en god nats søvn. Også her er der forskellige puder at vælge imellem alt efter, hvordan du sover om natten. Ligger du ofte på maven, er en lav pude god, så nakke og ryg havner i en bedre stilling. Sover du i stedet mere på ryggen, er en mellemhøj pude et godt alternativ, da nakken får god støtte. Sover du på siden, er en mellemhøj til høj pude som regel bedre, da den også giver bedre støtte til nakken, alt efter hvor bredskuldret du er. Prøv at have en så lige position som muligt i nakken langs rygsøjlen. Er puden for lav, vipper nakken nedad, fordi skulderen tager imod og er puden for høj, ender halsen vendt lidt for højt opad. Tilpas dig præcis, hvad du har brug for.

 

Hvor ofte skal tæpper og puder vaskes?

Der tilrådes at vaske dynen ca. 1-2 gange om året og puden ca. 3 gange om året. Ved overdreven vask kan dynen og puden blive slidt ret hurtigt. Derfor er det også godt at lufte disse med jævne mellemrum i stedet for.