Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Hjemmelevering

73 44 22 20

 

 

       

DIBS - Payments made easy
345 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Gardinfag

Hos os finder du et bredt udvalg af gardinfag til alle typer rum og miljøer. Til dig, der gerne vil indrette ved hjælp af tekstiler, er gardiner det, der gør den største forskel til at skabe et mere levende og hyggeligt hjem. Med vores store udvalg af gardiner bliver du inspireret og får din kreativitet til at flyde. Vælg og vrag mellem gardinfag,  panellængder, bindebåndslængder og mere. Brug vores filter til af vælge mellem farver, størrelser og varemærker som Fondaco, Noble House og vores eget varemærke Linea. Bestil trygt og sikkert hos Lineabolig.dk

 

Hvad er et gardinfag?

Gardingfag er vores mest almindelige gardintype. Den har en kanal syet på gardinet og trækkes på gardinstangen. Gardinfag er ofte velegnede, da de passer på flere typer af gardinstænger. Et gardinfag kan hænge lige op og ned eller de kan trækkes til siden og fastgøres med et bånd eller er gardinkvast. Vores gardinfag fås ofte i to længder, en som når ned til gulvet og en som når til lige under vindueskarmen.

Har du brug for flere tips & idéer om hvordan du vælger de rigtige gardiner til netop dit hjem? Tag et kig på vores guide der hjælper vi dig med at vælge den rigtige gardinmodel.