Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Hjemmelevering

73 44 22 20

 

 

       

DIBS - Payments made easy
80 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Plaider

Uanset om du leder efter en blød fleeceplaid til at krybe under foran tv'et eller en luksuriøs bomuldsplaid til at have om dig, mens du slapper af i din yndlingslænestol, så har vi alt, hvad du behøver for at holde dig varm og godt tilpas.

Vi har et bredt udvalg af plaider i forskellige materialer og stilarter. Vores plaider fås i fleece og bomuld. Vores fleeceplaider er af højeste kvalitet, de giver en blød og behagelig følelse mod huden. Med vores bomuldsplaider kan du være sikker på, at du får et luksuriøst og elegant design, samtidig med at du holder dig varm og godt tilpas.

Hos Linea tror vi på, at det er detaljerne, der gør forskellen, og vores plaider er ingen undtagelse. Vi bestræber os altid på at levere høj kvalitet og stil i vores sortiment, samtidig med at vi har konkurrencedygtige priser. Så uanset om du leder efter en plaid til at holde dig varm om vinteren eller for give et hyggeligt touch til din indretning, så har vi alt, hvad du behøver for at opnå den perfekte stil og komfort.