Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Hjemmelevering

73 44 22 20

 

 

       

DIBS - Payments made easy
187 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Dækkeservietter, bordskånere & bakker

Løft din borddækning med stilfulde dækkeservietter. Med dækkeservietter kan du nemt skabe en behagelig atmosfære med en hyggelig følelse til alle lejligheder. Dækkeservietter beskytter desuden bordet mod slid, og du undgår skrammer fra bestik på en ideel måde. Vælg mellem flere forskellige farver, former og find den dækkeserviet, der passer til netop din borddækning. Indret med en luksuriøs følelse, stilfuld eller hvorfor ikke matche med forskellige farver. Benyt lejligheden til at tage et kig på matchende løbere, servietter, glas og porcelæn eller oplev hele sortimentet i afdelingen for husholdning. Altid gode priser og hurtig levering. Bliv inspireret med vores brede udvalg af dækkeservietter!

 

Glasbrikker og bordskånere

Udover dækkeservietter kan du også pifte borddækningen op med stilrene glasbrikker og bordskånere. Her finder du skånere i forskellige farver, former og materialer. Pas på dit bord og hold det fri for pletter, samtidig med at det er perfekt til at dække bordet pænt til aftensmaden. Køb dine glasbrikker og bordskånere online hos Linea.

 

Køb dækkeservietter, glasbrikker og bordskånere online hos Linea

Hos Linea finder du alt hvad du skal bruge for at få en flot borddækning. Bestil dine favoritter i dag og se dækkeservietter, glasbrikker og bordskånere blandt meget andet i sortimentet. Bestil sikkert og nemt online hos Linea og få dækket bord til flere lejligheder.