Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Hjemmelevering

73 44 22 20

 

 

       

DIBS - Payments made easy
65 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Kludetæpper & bomuldstæpper

Hos Linea finder du et bredt udvalg af bomuldstæpper og kludetæpper i flere forskellige størrelser, farver og mønstre. Med det rigtige bomulds- eller kludetæppe får du et hyggeligt og skønt rum, der er varmere og mere lyddæmpet. Vælg et design der passer ind i indretningen, eller et der skiller sig ud og sætter sit præg på rummet. Lad dig inspirere af sortimentet og find et bomuldstæppe eller kludetæppe, der passer til dit hjem. Søger du en bestemt størrelse og farve, kan du filtrere efter dine ønsker. Du kan også filtrere efter mærker som Boel & Jan, Fondaco, Svanefors eller Linea.

 

Skridsikkert underlag til tæpper

Selvfølgelig er tæpper en rigtig fin indretningsdetalje, men det er også vigtigt at tænke på sikkerheden. Skridsikkert underlag under tæppet er primært med til at mindske risikoen for at snuble over det og hjælper med, at tæppet bliver på plads. Dette kan være velegnet til brug under bomuldstæpper og kludetæpper. Derudover er støvsugning meget nemmere, fordi tæppet normalt ikke flytter sig på samme måde.

 

Køb kludetæpper og bomuldstæpper online hos Linea

Hos Linea bestiller du dit tæppe sikkert og nemt online. Sæt dit eget præg på rummet og find din favorit blandt vores kludetæpper og bomuldstæpper i dag. Altid 14 dages åbent køb og returret.