Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Hjemmelevering

73 44 22 20

 

 

       

DIBS - Payments made easy
94 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Panelgardiner

Vælg og vrag mellem forskellige panellængder, der gør dit vindue og værelse mere levende. Se vores store udvalg af panelgardiner med forskellige mønstre og farver fra mærker som Arvidssons Tekstil, Fondaco og også Linea. Hos Linea kan du trygt og nemt købe gardiner online til gode priser og med hurtige leveringer. Bliv inspireret på Lineabolig.dk

 

Hvad er et panelgardin?

Panellængder, panelgardiner eller bannere som de også kaldes er smalle længder, der hænger lige ned fra gardinstangen. De indrammer vinduet, og det er normalt bedst at have flere panellængder ved siden af hinanden på hver side. Brug gerne forskellige farver på panellængderne, så de matcher hinanden. Det kan også være flot med en mønstret og en ensfarvet panellængde, der fremhæver mønstrets farver.

Ved ophængning af panellængder anvendes panelvogne. I bunden af ​​længden placeres vægten der følger med panelvognen, det giver et flot fald på gardinerne. Ønsker du at hænge flere panellængder over, anbefaler vi at du bruger åbne panelvogne.

 

Hvilken type gardin skal du vælge?

Ved hjælp af gardiner kan du ændre indtrykket af et værelse og skabe forskellige følelser. Skal det være rustikt, stilrent eller måske legende og farverigt? Er du usikker på, hvilken type gardin der er bedst, har vi en guide, der hjælper dig med at finde den rigtige gardinmodel. Vil du have tips og råd til, hvordan du hænger dine gardiner op? Så har vi også indretningstips som du kan gøre brug af.