Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Hjemmelevering

73 44 22 20

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Mørklægningsgardiner

Luk uønsket lys ude med vores populære mørklægningsgardiner. Hos os finder du et bredt udvalg af gardiner med mørklægning, der lukker f. eks. stærkt sollys ude. Perfekt til dig, der på en nem, fleksibel og elegant måde ønsker at mørklægge dit soveværelse eller tv-stue. Hos Linea finder du både stilrene mørklægningsgardiner og liftgardiner med mørklægningseffekt. Brug filteret og sorter efter dine ønsker og find et gardin der passer til dig. Er du i tvivl om, hvad du skal gøre for at skabe den rigtige følelse i rummet? Her finder du vores indretningstips til gardiner.

 

Hvad er et mørklægningsgardin?

Gardiner med mørklægningseffekt hjælper dig med at få et mørkt og behageligt rum uden at gå på kompromis med interiøret. Indram dit vindue med mørklægningsgardiner i luksuriøst materiale. Vælg selv om du vil have et mørkt eller et lyst rum på få sekunder. Mørklægningsgardiner blokerer ikke kun sollys, men hjælper også med at dæmpe støj og beskytter også dine møbler mod at blive bleget af solen.

 

Mørklægnings liftgardin

Med vores bedst sælgende liftgardiner med mørklægningseffekt kan du nemt udelukke sollys i dit soveværelse. Vores liftgardiner har en lys dæmpende belægning bagpå, der er med til at få et mørkt og behageligt rum. Du sætter nemt liftgardinet op med de medfølgende beslag. Vores mørklægningsliftgardiner fås i flere forskellige størrelser og farver.

 

Sov bedre med mørklægning

Vi skal selvfølgelig ikke klage over solen, men når vi sover, foretrækker vi et mørkt og køligt soveværelse. Med vores mørklægningsgardiner og liftgardiner med mørklægning er det muligt at reducere lyset i soveværelset tilpasset din døgnrytme, hvilket giver dig en bedre søvnkvalitet.

 

Køb tilbehør

Hvad mange glemmer er, at gardinstangen er en del af helhedsindtrykket, når man indretter. En smuk endeknop på stangen kan gøre det hele komplet. Skal du sy dine mørklægningsgardiner om til den rigtige størrelse til dit vindue, er en symaskine et must. Skal du bruge vaskeanvisninger til gardiner, har vi sammensat en guide til netop dette formål.

 

At købe gardiner fra Linea

Det skal være nemt at købe gardiner online. Hos os bestiller du altid trygt og sikkert med 14 dages åbent køb.