Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Hjemmelevering

73 44 22 20

 

 

       

DIBS - Payments made easy
307 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Gardinkapper

Med vores gardinkapper og buer kan du forme et smukt og hyggeligt hjem. Skab et rum at trives i med vores store udvalg af sæsonens forskellige mønstre, farver og længder. Hvorfor ikke indrette med en flot gardinkappe i køkkenet eller måske soveværelset? Du kan nemt og trygt bestille til gode priser og smidige leveringer. Vælg mellem kanalængder, sejlringslængder, panellængder og mere. Bruger du vores filter, kan du nemt vælge den farve og gardintype du leder efter eller efter mærker som Svanefors, Fondaco, Arvidssons Textil, Boel & Jan & Linea.

Vil du have flere tips og ideer til, hvilke gardiner der passer bedst til netop dit hjem? Se vores guide, der nemt kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige gardinmodel

 

Hvor meget stof skal der bruges til en gardinkappe? 

Skal du købe gardinkapper i metermål, bestemmer du selv længden på gardinkappen. På denne måde kan du afpasse gardinet efter bredden på dine vinduer. Husk at bestille 70% ekstra stof for at gardinkappen hænger pænt plisseret over hele gardinstangen. - Tip: Mål vinduesbredden og gang med 1,7 for at få den ønskede længde. Husk også at klippe jævne rapporter efter stoffets mønster for at undgå, at gardinkappen bliver skæv. Hos Linea finder du færdige gardinkapper med en længde på 250 cm og gardinkapper i metermål, hvis du har brug for mere tilpasset efter dine vinduesmål. Hvis du i stedet vil sy og designe gardiner helt på egen hånd eller måske matche en gardinkappe med selvsyede puder i lignende mønster, kan du altid kigge i vores brede udvalg af stof i metervare!

 

Buede kapper

Buede kapper er gardinkapper, der er formet som en bue. Buede kapper er altid færdig konfektionerede og sælges ikke som metervare.

 

Stofforbrug gardinkapper med bånd

2-fingerkrog og en tom lomme trækker 35 cm ekstra stof/m         (9 kroge/m).
2-fingerkrog og to tomme lomme trækker 30 cm ekstra stof/m    (7 kroge/m).
3-fingerkrog og en tomme lomme trækker 80 cm ekstra stof/m   (8 kroge/meter).
3-fingerkrog og to tomme lomme trækker 45 cm ekstra stof/m    (6 kroge/m).
4-fingerkrog og en tomme lomme trækker 95 cm ekstra stof/m   (8 kroge/m).
4-fingerkrog og to tomme lomme trækker 70 cm ekstra stof/m    (8 kroge/m).