Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Hjemmelevering

73 44 22 20

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Belysning

Vi nordboere elsker belysning i alle dens former. Indendørslamper af alle slags, udendørsbelysning, deko-belysning…ja alt der lyser! Vi har det ganske mørkt store dele af året så lyskilder er vigtige for os.

Det bliver en helt anden atmosfære, når man f.eks. tænder udendørsbelysningen. Lyssætningen indenfor er også vigtig. Vi tænder, og lad os kalde det hyggebelysning, når vi er hjemme. Har du brug for ekstra lys, når vi skal lave noget specielt, så har vi måske brug for ekstra lyskilder såsom loftslamper og gulvlamper.

Hvordan skal jeg vælge belysning?

Du bør først tænke på, i hvilket rum du skal have belysningen? Hvad anvendes rummet til? Har du et rum med stort lysindfald udefra, så har du måske brug en enkelt pendellampe eller bordlampe. Har du brug for punktbelysning har du måske brug for en gulvlampe med en ekstra arm, som du kan rette. Lineabolig.dk har et stort udvalg af belysning..

Bordlamper og pendellamper

Vi har næsten alle minimum en lyskilde i mørke steder. Enten vælger vi at have en så kaldt pendellampe, som du kan hænge midt foran vinduet eller i en mørk krog. Og så har vi bordlampen, denne lampe kan placeres hvor som helst i hjemmet, i vinduet, i et hjørne, på et bord eller hvor du synes det passer.

Gulvlamper

En flot gulvlampe giver et personligt touch til rummet. Med andre ord en smuk indretningsdetalje som har en vigtig funktion og den er nem at flytte rundt, hvis du vil møblere om.

Loftslamper

Vil man at en større del af rummet lyst op er en loftslampe perfekt.

Væglamper

Væglamper i flot design er en enkel indretningsdetalje. Disse tager sjældent meget plads og giver et effektfuldt skær, der lyser op fra væggen.

Deko-belysning

At køber deko-belysning er blevet en trend, og der findes et stort udvalg! Vi synes, der et flot med lidt andre elementer både inden- og udendørs. Vi har begyndt at dekorere mere året rundt nu, ikke bare til jul med juletræsbelysning og nisser. Nu findes der blandt andet dekorationer der drives med solceller, batterier og også med fjernbetjening.

Lampeskærme og lampefødder

At skifte sine lampeskærme er en relativt billig forfriskning af dine gamle lamper. Man kan også bare skifte selve lampefoden og beholde sin lampeskærm der også giver en ny følelse.

Lyskilder

Hos os finder du et generøst udvalg af lyskilder. Det mange ikke tror er, at det vigtigt at have de rigtige lyskilder for at belysningen skal give maximal effekt. Vi har både LED-, Halolux- och Halogenlampe samt dæmpbare lyskilder.